Saraswatichandra - od 433. do 438. ep. - Kumud pomogne Saraswati da se sjeti svega!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 433. do 438. ep. – Kumud pomogne Saraswati da se sjeti svega!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
433:
Kumud i Saraswati su nestale iz Desai kuće. Saras i Deni za to krive Guman. U međuvremenu, Kumud je dovela Saraswati do nekog jezera i povukla je unutar njega. Saraswati naviru sećanja iz prošlosti, a uskoro se i onesvesti.
434: Kumud otkrije članovima porodice Desai da je uvela Saraswati u jezero kako bi joj povratila stara sećanja i kako bi joj se pamćenje potpuno vratilo. Saras upozna Kabira sa Saraswati. Dugba kaže Saraswati da je Guman zamenila njenu (Saraswatinu) bebu drugom, mrtvom bebom. Saraswati takođe saznaje da Kabir voli Anušku.
435: Na Vidjačaturovo insistiranje, Saraswati priča sa Laxminandanom preko telefona. Ona (Saraswati) je uvidela i mnogo ceni Kumudina žrtvovanja i sve što je uradila za Sarasa, te zbog toga savetuje Sarasa da je iznenadi na jedinstven način. Saras od članova porodice Desai skuplja ideje kako bi oduševio njegovu Kumud. ŠTa li će mu pasti na pamet? 🙂
436: Saras vodi Kumud na odmor/putovanje. Dok se voze putem, ispred njih, na putu ide jedna devojka. Saras pokuša da izbegne da je udari i tom prilikom doživi nezgodu, on sa vozilom udari u drvo, a Kumud ispadne iz vozila i iskotrlja se po putu. Ta devojka, po imenu Kuši, spreči da Kumud udari auto. Saras i Kumud potom saznaju da je Kuši trudna i da je pokušala da se ubije.
437: Kuši ispriča Sarasu i Kumud da ona voli momka po imenu Viđej, ali ne može da se uda za njega zbog neprijateljstva između njihovih porodica. Saras onda organizuje sastanak sa Viđejem. Ali Viđejev otac, Rudra Pratap Ratore, ga upozori da se drži podalje.
438: Kumud informiše Viđeja o stanju u kom se nalazi Kuši. Viđejev stric posumnja u Kumud, ali ona uspeva da ga pređe. Saras spreči Kušinu majku da ubije Kuši. Ali, Kušina majka želi da joj kćerka abortira.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site