Šašank Vijas: "Bio sam na 275 audicija pre "Male neveste"..."

Indijske Serije

Šašank Vijas: “Bio sam na 275 audicija pre “Male neveste”…”

By  | 
Šašenk Vijas

Šašank Vijas

Govoreći nam o svojoj prvoj audiciji, Šašank kaže: “Išao sam na prvu audiciju u produkcijsku kuću koja još uvek postoji. Išao sam u Andheri, u Mumbaj, zbog istog. Tražili su da im dam svoj profil, a kako sam ja bio novajlija, pojma nisam imao šta profil znači. Očigledno su hteli nekog baš dobrog za svoju seriju. Dok je audicija trajala, potpuno sam se izgubio i zaboravio svoj tekst. Išao sam na mnogo audicija kako bih dobio dobru ulogu, da budem precizan, na 275, dok nisam dobio ulogu u “Maloj nevesti”. Moji prijatelji i porodica su me ohrabrivali sve vreme, ali sam samo ja bio taj koji je sebe mogao da motiviše. U to vreme sam se zapitao da li zaista želim da počnem da se bavim glumom ili ne.”
Pa, kako se Šašank oseća kada se osvrne na taj događaj?
On kaže: “Iskreno, osećam se divno i vrlo blagosloveno, takođe. Pre nego što sam prihvatio ulogu u “Maloj nevesti”, radio sam na par mesta. Ipak, nekad sam bio plaćen za svoj rad, nekad nisam uopšte, nekad sam bio plaćen, ali se nisam pojavio na TV-u. Sve je to bio samo deo procesa mog učenja i razvijanja kao glumca.”
A šta nam može reći o “Maloj nevesti”?
Šašank kaže: “Nakon toliko audicija, dobitak uloge poput ove pružio mi je dosta mogućnosti da istražujem kao glumac. Pogledao sam mnogo serija, ali nikada nisam video lik koji ima toliko varijacija i nijansi. “Mala nevesta” mi je zapravo pružila šansu da igram i dobar i loš lik. Zahvalan sam što sam dobio priliku poput ove.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pa, lepo je to čuti, Šašank! Samo nastavi tako!

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site