Savitri Devi College - Gajatri drži Kabira zarobljenim zbog novca!

Vesti

Savitri Devi College & Hospital – 12., 13. i 14. 9. 2018. – Gajatri drži Kabira zarobljenim zbog novca!

By  | 

Savitri Devi College & Hospital – 12., 13. i 14. 9. 2018. – Gajatri drži Kabira zarobljenim zbog novca!

Prevod: Maya.

Sanći razmišlja da popriča sa Tantrikom kako bi saznala kako da porazi zlo. Ona ode i sreće se sa njim u sobi, a on joj kaže da može biti u životnoj opasnosti ako bude probala da ubije tu zlu silu sama. Sanći kaže da je spremna na svaku opasnost, ali šta ako se nešto desi njemu. Tantrik se smeje i kaže da joj nijedna zla sila ne može ništa, on ima Božje blagoslove i moći. Daje joj “Rudraksh” (sveti kamen, dragulj) i priča joj šta da učini. Sanći mu se zahvali, uzme to i ode. Svetla se ugase. Tantrik sedne i govori molitvu. Nenatara napada Sanći, ali ne uspe u tome i povuče se. Moć svetog dragulja je odbija i ona vrišti. Nije joj jasno šta je bilo i kako da uništi taj dragulj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svetla se vrate. Ova ponovo zarobi Sanći svojim crnim sarijem i smeje se zlobno. Shvata da neko pomaže Sanći u ovome i zaustavlja vreme, ali Sanći ponovo uspeva da je porazi i pobegne. Saplete se i medicinska sestra je pita da li je dobro. Sanći potvrdi i ode odatle. Rija zatekne Kabira onesvešćenog, zavezanog u ormaru majčine sobe i pita svoju majku (Gajatri) o tome. Gajatri joj kaže da je imala posla i da će ga pustiti kad on to uradi za nju, neka je ne ometa. Ona nadrogira Kabira i ode. Rija pokuša da je spreči i kaže da je to jaka doza droge. Gajatri je ne sluša i kaže da mora ovako, sve će propasti ako se Kabir probudi. Rija prvo vikne i Vir dođe tu. Rija slaže da se povredila i ode. Vir zna da je Rija doktorka i da sigurno ne bi vikala zbog male povrede, nije mu jasno šta se ovde krije.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site