Savitri Devi College & Hospital Sanći i Vir uspevaju da reše zagonetku!

Vesti

Savitri Devi College & Hospital – 27. i 28. 9. 2018. – Sanći i Vir uspevaju da reše zagonetku!

By  | 

Savitri Devi College & Hospital – 27. i 28. 9. 2018. – Sanći i Vir uspevaju da reše zagonetku!

Prevod: Maya.

Gajatri namerno kaže Riji da misli da Kabir još uvek nije zaboravio Sanći. Njoj se ne dopada on, ali ćuti. Anand čuje ovo i pita je besno šta ne valja sa njom. Podseća je da se Rija tek udala, a ona joj kvari brak i priča joj loše o mužu. Ućutka je i ode. Gajatri je besna i zla. Vir i Sanći su u šumi i misle o onoj zagonetki. Oni prate tragove i idu držeći se za ruke. Oni odluče da budu i da se bore večno zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siledžije ih vide i napadnu. Uzimaju nož, ali ih Vir pretuče i ode dalje sa Sanći. Nentara prati sve ovo i izrecituje neku molitvu. Hoće da napakosti Viru i Sanći. Siledžije ustaju i pretuku Vira, a onda hvataju Sanći i žele da je siluju. Sanći i Vir se odbrane i zagrle. Hodaju dalje i stižu do nekog drveta gde vide neko posebno crveno cveće koje svetluca i sija. Sanći kaže da je to sigurno to i da će nestati pre zalaska sunca. Vir se popne da dohvati, ali ne uspe jer je drvo nezgodno za penjanje. Vir je podigne tako da ona uspe da uzme cvet i nasmeje se srećno. Ukućani se mole…
Zbog vetra je cvet odleteo. Sanći i Vir su još uvek u šumi i traže ga. Oni nalaze cvet napokon i krenu kući. Nenatara je besna i odlučna da ih porazi.
Ode kući i kontroliše Kabira da napadne Vira. Kabir dođe sebi kasnije.

Sledi: Poslednja epizoda. Rija je zaposednuta. Gajatri se pokaje.
Anand ispriča svima istinu o Nenatari.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site