Selim saznaje da Tugče nije Kenanova kćerka!

Elif

Elif od 316. do 318. epizode!Selim saznaje da Tugče nije Kenanova kćerka!

By  | 

pageSelim saznaje da Tugče nije Kenanova kćerka!
316 epizoda
Selim želi ponovo da osvoji Zejnep i moli je da mu oprosti zbog onoga što je uradio. Zejnep ipak oseća da ne može da mu oprosti nakon optužbi koje joj je uputio na račun nje i Erkuta.Nakon što Selim ode Zejnep je uplakana. Niko ne zna da je Vejsel odgovoran za Selimov izlazak iz zatvora. Nedždet mašta o tome kako će se osvetiti Vejselu. Serdar, koji je završio u bolnici zbog batina koje je dobio od Kenana, sprema novi plan.Tugce nikoga ne pušta u svoju sobu jer joj ne veruju da je videla Elif. Elif govori Nurten kako se seća jedne osobe iz svog života.

317 epizoda
Iako se Gondža čini trenutnom pobednicom u tihoj borbi koju vodi sa Arzu, Arzu još uviek poseduje neke karte u rukavu, koje nije iskoristila. Tugče je iznenada ugledala Elif i od uzbuđenja pada u nesvest. Elif joj želi pomoći, ali nailazi na Seher. Nakon što se Tugče osvestila, svima govori da je videla Elif, ali joji dalje niko ne veruje. Selim traga za Erkutom kako bi mu se osvetio zbog onoga što mu se desilo. Opkoljen velikim besom Selim skoro ubija Erkuta kada mu ovaj padne u ruke, u tom trenu se pojavljuje Arzu.Selim čita poruku na Kenanovom telefonu i saznaje da Tugče nije Kenanova kćerka vec Serdarova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


318 epizoda
Zejnep se želi odmoriti odlaskom na neko mesto za koje ni Selim neće znati, kako bi se udaljila od svega što joj se desilo. Nurten, koja preuzima Elif od Seher, vodi Elif svuda sa sobom, iz straha da joj ponovo ne pobegne. Nurten i Elif odlaze u Melahatinu kuću i tu se trebaju susresti sa Zejnep. Tugče se pokušava priviknuti na činjenicu da joj je Elif sestra, nakon što to sazna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site