Šerbet od brusnice - 1. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 1. epizoda

By  | 


Šerbet od brusnice – 1. epizoda
Kivildžim, koja živi sa svoje dve ćerke i majkom, direktorka je privatne srednje škole. Nakon razvoda od svog muža, stala je sama na svoje noge i naporno radila da podigne svoje ćerke. Ona je principijelna žena koja se čvrsto drži istina u koje veruje. Smatra normalnim da njena najstarija ćerka ima dečka na prvoj godini fakulteta. Međutim, njena ćerka Doga razočara je tako što prvo kaže da je trudna, a zatim beži i udaje se. Za Kivildžim je velika greška da se njena ćerka uda u tom uzrastu, posebno da rodi dete. Ona to govori svojoj ćerki, ali Doga, ponesena žarom mladosti i ljubavlju prema Fatihu, suočava se sa majkom.
Doga saznaje da je trudna. Kivildžim odvodi Dogu na kliniku odakle ova beži sa Fatihom. Kivildžim, koja je u bespomoćnoj situaciji, nije svesna pravog šoka dok razmišlja šta da radi. Fatihova porodica pak prihvata Dogu, Fatih i ona imaju želju da se venčaju.
Fatihova porodica je došla da vidi Kivildžim. Fatih daje cveće Kivildžim, a ona se ponaša čudno, još i više kada se pojavi Omer.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site