Šerbet od brusnice – 12. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 12. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 12. epizoda
Kivildžim jako teško prihvata činjenicu da Omer ipak i dalje nije razveden, posebno nakon sramote koja je zadesila u restoranu. Nakon velike svađe između njih dvoje, ona je rešena i jasna da više ne želi da ga vidi.
Abdulahu i Alev se put ponovo ukrstio, njih dvoje se još više zbližavaju jer se zajedničkim snagama trude da pomognu porodici deteta u nesreći.
Nakon što je Pembe burno reagovala na susret između Nurseme i Umite, njen odnos sa Nursemom je i više nego zategnut. Pembe samostalno pronalazi rešenje da prekine ovo prijateljstvo.
Nilajina strast prema jahtama dovodi nju i Mustafu u nezgodnu situaciju.
Zekerijin sto, koji Pembe postavlja za obe porodice, zbližava obe porodice a nepromišljena Alev utiče na atmosferu svojim postupcima.
Zbog rasadnika i tapete, Fatih i Doga su ponovo na klimavim nogama. Doga više ne zna da li je moguće održati ovu vezu, stoga donosi veoma važnu odluku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site