Šerbet od brusnice – 15. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 15. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 15. epizoda
Lemanova zabluda samo što nije otkrivena, što sprečava zbližavanje Abdulaha i Alev. Pembe insistira na svojoj priči, zbog čega je Kivildžim i Sonzem upozoravaju. Nursema dolazi u posetu Umutu. Umutova majka je pomeša sa čistačicom i tako počne da joj objašnjava gde se šta nalazi. Nursemu ovo baš pogodi, pita zar liči na čistačicu. Ubrzo dolazi Umut koji je predstavi kao svoju baš dragu prijateljicu. Njegovoj majci je neprijatno, izvinjava se na nesporazumu. Nursema mu je donela nešto, ali bi da krene, vidi se da joj baš nije svejedno. Umutova majka ih ostavlja da popričaju nasamo.
Fatih daje sve od sebe da vrati Dogu kući, čak i porazgovara sa Kivildžim koja ne želi da se meša. Metehanova majka prolazi kroz teži nervni slom i hospitalizaciju, međutim Omeru se ovo čini kao čudo i savršena prilika da se brakorazvodni proces nakon dugi niz godina završi. On ovo podeli sa Kivildžim. Nilaj je u pokušaju da dokaže da se između Nurseme i Umuta dešava nešto i konačno postiže svoj cilj. Abdulah, Pembe i Kivildžim se sastaju da porazgovaraju o budućnosti svoje dece, ali veče završava sa mnogo većim iznenađenjem.
Picture source: youtube.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site