Šerbet od brusnice – 18. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 18. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 18. epizoda
Abdulah, koji je sada upućen u sve, daje sve od sebe da ubrza da se Ibrahim i Nursema venčaju. Dogi nije pravo što su Omer i Kivildžim zajedno, zbog čega Omer interveniše, ali njegove reči ne uspevaju da promene Dogino mišljenje. Kivildžim doživljava nemili događaj u školi kada Boran počne pretiti pištoljem. U pokušaju da smiri situaciju nastrada i ona sama, Boran je zgrabi uz sebe i preti da će je upucati. Doga je u šoku kada sazna, odmah brizne u plač. Srećom, policija na kraju savlada Borana, a Kivildžim grli svoje ćerke. Ova situacija i strah da će izgubiti majku je uticala da Doga shvati svoju grešku. Nilaj daje sve od sebe da pronađe neki posao njenom nezaposlenom bratu, tako da je na kraju Ihsan Abdulahov vozač.
Kivildžim je oduševljena Omerovim iznenađenjem, a ima osećaj da on polako pokreće temu braka. Umut je van sebe kada sazna za Nursemino venčanje, a Alev ga smiruje da ne napravi neku glupost. Došao je i dan Nursemin dan venčanja. Nursema moli Dogu da joj oprosti na svemu, što začudi Dogu koja je pita kakve su to reči. Prve bračne noći, Ibrahim isponižava Nursemu komentarima da su je sigurno doslovno udali i gurnuli kod njega jer je grešna. Nursema je užasnuta njegovim ponašanjem kada joj kaže da se skida. Ona se približi prozoru i preti da će skočiti. Ibrahim je na kraju u besu gurne i ona pada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site