Šerbet od brusnice - 20. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 20. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 20. epizoda
Razgovor između Alev i Abdulaha je prekinut, a Sonmez itekako nije svejedno šta ga vidi u Alevinoj kući. Najpre to spomene Kivildžim, ali ni to je ne umiruje pa lično odlazi kod Abdulaha i upozorava ga.
Nursema se i dalje krije u Alevinoj kući, a Ibrahimova porodica pokušava da dobije na vremenu tako što slaže Nursemine da su ona i Ibrahim i dalje na medenom mesecu. Nilaj slučajno ugleda Ibrahima na putu, ali nemoguće je ubediti ostale u to.
Omer i Kivildžim uživaju u svojoj ljubavi, ali nju brine razlika u njihovim svetovima. Čak i pokrene temu sa Omerom ali odgovori je ne zadovoljavaju.
Nursema je rešila i vratila se u kuću svog muža, spremna da se suoči sa svima. Za večerom spomene nešto što odjekne kao bomba.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site