Šerbet od brusnice – 27. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 27. epizoda

By  | 


Šerbet od brusnice – 27. epizoda
Odmah nakon što je saopštio Metehanu istinu, Omer nasrne na Kajhana i prisutni ih jedva razdvajaju. U svemu tome, Metehan se izgubi odatle i Omer ga sa muškarcima pomahnitalo traži. Nakon smrti Omerovog brata Bekira, Omerov otac je zatražio od Omera da oženi njegovu udovicu. Omer je mlad i bespomoćan pristao, nakon čega je saznao da je Leman trudna. To su prećutali, a Metehana je odgajao kao rođenog sina.
Omer pronalazi Metehana na Bekirovom grobu. Imaju emotivan razgovor i u suzama se grle.
Umut i Nursema ručaju zajedno. Umut slučajno ugleda Ibrahimovog oca i obruši se na njega u toaletu. Nursema pak odlazi u Ankaru da popriča i ubedi njegove roditelje. Umutov otac joj pokazuje slike Umutovih bivših devojaka koje su sve moderne, daje joj ogledalo da se i sama pogleda i uporedi. Nursemu ovo baš pogodi, Alev je celo vreme uz nju.
Nilajin majstor je zbog dugova pobegao i ostavio im papagaja. Abdulah i Pembe se podjednako skandalizuju od papagaja po imenu Jakup koji čak i priča. 
Sa druge strane, Ajlin manipuliše na sve strane. Ukopčala je da je Alev Dogina tetka i da se ciljano raspituje i zbog toga joj namerno ispriča za Fatiha, te ističe da je proganja nakon noći koju su proveli zajedno iako ga je odbila da mu sačuva brak. Alev ne zna kako ovo da saopšti Dogi. Međutim, to nije sve. Fatih se začudi kada mu u firmu dođe Ajlinina koleginica, koja ga slaže da je Ajlin prepustila sve oko Pembeinog auta njoj, navodno ima čak i bolesnog nećaka o kom mora da se stara. Fatih se posebno uznemiri kada mu ova javi da joj je nećak navodno preminuo. Odmah odlazi kod Ajlin da je uteši i samo što je ne poljubi kada se na vratima pojavi Abdulah. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site