Šerbet od brusnice – 28. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 28. epizoda

By  | 


Šerbet od brusnice – 28. epizoda
Abdulah se na vratima obruši na Fatiha i Ajlin. Na putu kući prekori Fatiha i preti mu da će ga uništiti ako ne prestane da se viđa sa Ajlin. Sutradan za stolom je vidno nervozan što primete svi ukućani, brecne se na Fatiha.
Pembe priča sa Umutom koji joj obećava da će što pre rešiti stvar i da će njegovi vrlo brzo doći da ih upoznaju.
Kajhan i Leman se venčaju.
Alev od Abdulaha primi ulaznicu za pozorišnu predstavu, a iznenađena je kada se na predstavi pojavi i on. Slučajno im se dodirnu ruke tokom predstave.
Fatih je primetio da je Doga na distanci sa njim.
Kivildžim od Alev čuje šta je Omer uradio Ibrahimu, ali je u još većem čudu kada joj Omer to sam prizna. 
Iako ga je otac stisnuo, Fatih oseća grižu savesti nakon što Abdulah otkaže i automobile iz Ajlinine galerije i nazove je kako bi pokušao da joj pomogne. Ajlin ga manipuliše da joj nije do para, navodno tuguje za nećakom.
Nakon što se Mustafa pridružio emisiji na TV-u bez očevog znanja, na internetu osvanu uvrede i podsmeh na njegov račun. Abdulah baš viče na njega kada sazna, nakon čega Mustafi pukne film. Rođeni otac ga se stidi, šta da kaže tek za ostale. Pembe njegove reči baš pogode.
Omer gurne nekog tipa koji se nabacuje Kivildžim u bazen.
Fatih odlazi da poslednji put popriča sa Ajlin u galeriju, a Nilaj ih ugleda i jasno joj je da se tu nešto zbiva.
Alev prizna Ajlin ko je i nudi joj da im pomogne da razotkriju Fatiha, time će se Doga razvesti od njega i on će biti prepušten njoj.
Umut i Nursema se venčaju. Pembe zatekne Abdulaha u trenutku kada stavlja Alev ogrlicu oko vrata i šokirana upita šta se dešava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *