Šerbet od brusnice – 29. epizoda - Kraj 1. sezone!

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 29. epizoda – Kraj 1. sezone!

By  | 


Šerbet od brusnice – 29. epizoda – Kraj 1. sezone!
Pembe prokomentariše koliko je neprimerena situacija u kojoj je zatekla Alev i Abdulaha.
Umut i Nursema imaju svoju prvu bračnu noć.
Fatih i Ajlin se vide i tom prilikom ona sprovede svoj plan. Pričaju o svemu i Fatih joj govori da je ona noć za njega bila greška. Ajlin izvuče iz njega priznanje da su spavali. Neko ih uslika dok se grle i bliski su.
Omer odvodi Kivildžim na putovanje iznenađenja u Pariz gde se nešto kasnije i spontano venčaju.
Između Umuta i Nurseme dolazi do nesuglasica pošto je Omer previše ponosit da prihvati pomoć njene porodice. Kada se službenici pojave na vratima, Nursema mu otplati dug za šta Umut sazna i povređen je.
Doga pozove Kivildžim i njene na večeru. Na večeri pred svima skida prsten i saopšti Fatihu da se razvodi od njega. On izneveruje, pa Doga kaže pred svima da je prevario, pokaže slike sa Ajlin a spomene i audio snimak u kom sve priznaje. Fatih još sve poriče i krivi ceo svet. Nakon što ona trijumfalno ode, Kivildžim se obruši na Fatiha ali i Unalove rekavši da je kod njih izgleda običaj da žene čuvaju decu, a muževi švrljaju. Pembe ljutita nasrne na Fatiha, a kada Nilaj spomene šta je i sama videla i da će svedočiti na sudu, Fatih udari Mustafu.
Pembe se obruši i na Alev, umalo se potuku i Alev joj govori da može biti gospođa te kuće kad poželi, udaće se za Abdulaha čim je ostavi.
Dogi u parku pukne vodenjak, odvode je u bolnicu gde se porodi. Međutim, jedno dete je rođeno mrtvo. Kivildžim prima vesti o Doginom porođaju, pa ona i Omer dožive saobraćajnu nesreću u kojoj se auto prevrne. Na mesto nesreće stiže policija, konstatuju da je jedna osoba poginula, a jedna ranjena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site