Sestre 1. epizoda! Umran je u zatvoru!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 1. epizoda! Umran je u zatvoru!

By  | 

Sestre 1. epizoda! Umran je u zatvoru!

Umran živi sa svojom kćerkom, siromašnim životom. Džemal tuče Umran i svoju kćer, te Hayat predlaže svojoj majci da napuste Džemala. Umran to bojažljivo odbija. Hayat krene da ode sama, ali se zbog majke ponovo vraća. Džemal dolazi i govori da Hayat ide. Tokom burne svadje UmraN ga bode u stomak i završi u zatvoru.

Džemal monstrumski muči Hayat. Vest o tome dolazi i do televizije, a Umaj tokom žurke za to čuje na televiziji.Umaj se onesvesti. Policija dolazi kod Umaj i govori da je tu zbog njene nećake, Hayat Cetin. Umaj silom prilike otkriva svom mužu da je ime promenila i da ima sestru i nećaku. Njena kćer Hajal je uznemirena što ima sestru i što ona živi mučnim životom. Devojka ima astmu i oseća gušenje. Otac je ubedjuje da će njenu sestru ugostiti u njihov dom dok joj majka ne izadje iz zatvora, a da im kasnije mogu ekonomski pomoći.

Volkan dolazi po Hayat u bolnici i u naručju je izvodi. Hajal to vidi i oseća ljubomoru. Volkan odvodi Hayat u kući njene tetke.

Sve epizode turske serije Sestre

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site