Sestre 10. epizoda!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 10. epizoda!

By  | 

Sestre 10. epizoda!
Džemal je promenio izgled i pod novim je ličnim ispravama. Jildrim sprečava Džemala ( Ešrefa ) da nastavi razgovor sa Umran jer je sumnjičav i odlazi sa njom.Umaj počinje sa svojim biznisom u sklopu Rešatove firme, a on za to saznaje od svoje sestre.

Ešref maltretira Umran.Volkan to vidi i pokušava da je zaštiti. On juri Ešrefa, ali prima udarac u glavu. Ukućani se brinu za Volkana.Umaj nasamo krivi Umran da je ona odgovorna što je i Jildrima i Volkana umešala u situaciju sa Džemalom.Volkan dolazi povredjen i govori da mu je begunac umakao.

Umaj organizuje modnu reviju. Hayat i Hajal su manekenke. Umran je prisutna kako bi bodrila svoju kćerku. Pre samog početka Hayat ima napad panike, a dodatno joj to stanje pogorša kada vidi Džemala.

Sve epiyode turske serije Sestre

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site