Sestre 12. epizoda!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 12. epizoda!

By  | 

Sestre 12. epizoda!

Jildrim govori Hayat da je on bio zaljubljen u njenu majku i da se njena tetka umešala. Hayat je šokirana. Jildrim joj se izvinjava i kaže da je morala da zna istinu, u toj priči su krivci on i njena tetka. Hayat to jako teško pada, te pita tetku da li je to istina, da li ju je lagala, kako bih namrzla sopstvenu majku. Umaj bez reči odlazi.

Rešat poklanja sluškinji vrednu ogrlicu. Hayat i Hajal se i dalje raspravljaju oko Volkana. Hajal pita Volkana da li je zaljubljen u Hayat. On negifra, što i samu Hayat šokira i rastuži.Umaj vidi ogrlicu na vratu Džansel i odlučna je da sazna o čemu se tu radi.

Sve epiyode turske serije Sestre

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site