Sestre 14. epizoda!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 14. epizoda!

By  | 

Sestre 14. epizoda!

Rešat putem tv-a saznaje istinu o Umajinoj prošlosti, da je promenila ime i izgled, te mu se sloši i dobije infarkt. Hajal je besna jer je na dan njenog rodjenja njen otac u bolnici. Ona za tu situaciju krivi svoju majku.

Rešat je nakon noći provedenoj u bolnici dobro. Umran oseća krivicu jer Hayat prema vlastitom ocu gaji mržnju.Džemal odvodi Umran u Karailar, a Umran o tome obaveštava Umaj u glasovnoj poruci. Umaj presluša poruku i žurno odlazi. Da li je ovog puta njeno kameno srce omekšalo ?

Hayal odlazi u kuću u koju je Rešat smestio Džansel, dok su njih dvoje prisni. Da li će ih videti?
Nakon što Umran uzme podatke od Džemal ona beži. Nalazi se sa Umaj koja ih radosna uništava. Ipak, sreća nije dugo trajala. Džemal dolazi naoružan i želi da ih ubije. Iako misli da ubije prvo Umran, on se predomisli i odluči da to bude Umaj. Umaj obe devojke ostavlja Umran na poverenju. Čuje se pucanj. Da li Umaj mrtva?

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sve epizode turske serije Sestre

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site