Sestre 15. epizoda! Umaj priznaje Jildrimu da je Umran dala bebu!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 15. epizoda! Umaj priznaje Jildrimu da je Umran dala bebu!

By  | 

Sestre 15. epizoda! Umaj priznaje Jildrimu da je Umran dala bebu!

I dok se čuje pucanj, vidimo da je Umran pucala u Džemala kako bi spasila svoju sestru. Umran je spremna da se preda policiji, ali je Umaj ubedjuje da je potrebna ćerci i da čovek koga je ubila već ima svoj grob i vodi se kao mrtav i da zbog njega ne kvari ponovo svoj život. Umaj ga sma zakopa.

Hajal je šokirana nakon što vidi oca sa ljubavnicom, te je besna na njega. Rešat shvata da je Umaj poslala svoju kćerku, te pokuša da je zadavi, ali je Hayat i Umran spašavaju. Rešat shvata da ga je Umaj pobedila, te joj po njenoj želji prepiuje sve i napušta kuću.

Jildrim odlazi kod babice koja ja porodila Umu i shvata koliko se ona žrtvovala da bi rodila njegovo dete. On insistira da mu Umaj kaže gde je njegova beba i kome ju je dala. Saterana u ćošak, ona priznaje da je bebu dala svojoj sestri Umran.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sve epizode turske serije Sestre

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site