Sestre 18. epizoda! Umaj je živa! Sestre druga sezona!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 18. epizoda! Umaj je živa! Sestre druga sezona!

By  | 

Sestre 18. epizoda! Umaj je živa! Sestre druga sezona!

Na vestima se govori da je Jildrim izasao iz  bolnice, nakon što je tokom pucnjave zadobio teške povrede .Umran je u staroj kućici sa  kćerkom. Umaj dolazi. Ona pita sestru odakle da počne. Prikazana  je scena kako ambulantno vozilo odvozi Umaj koja se bori za život, a policija odvozi Rešata. Umaj govori sestri da joj je mnogo puta srce stalo I počelo da kuca. Vratila se Iz jednog razloga, da vrati sve što je njeno.Ona joj govori da će joj uzeti I Jildrima I kćerku.

Gdja Rezan traži od Umran da joj pruži priliku da pred svoju  smrt okaje grehe .  Savaš se suprostavlja Umaj. Govori joj da je te ljude na njih ona poslala, a da je Jildrim da bi spasio njega prolio svoju krv.Umaj saznaje da je bankrotirala.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Savaš odluči da sa Rešatovom sestrom traži dozvoli advokatu da razgovara sa Rešatom, jer za njega ima važne informacije.

Sve epizode turske serije Sestre

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site