Sestre 19. epizoda! Rešat je oslobodjen!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 19. epizoda! Rešat je oslobodjen!

By  | 

Sestre 19. epizoda! Rešat je oslobodjen!

Umran počinje da radi u Jildrimovoj kući . Umran sumnja da je Lebris zaljubljena u Jildrima. Jildrim nakon neprospavane noći, dolazi kod Umran i pita je otvoreno zbog čega je došla u njegovu kuću. On joj kaže da je pročitao njeno pismo i da ne veruje ni jednu reč. Umran je šokirana njegovim rečima. Kasnije, gdja Rezan joj objašnjava da joj je već rekla da će biti teško, ali da oni moraju spojiti oca i kćer.

Umaj počinje sve više pažnje da posvećuje Hajat, a Hajal počinje da se oseća  izostavljeno.Umaj odlazi u posetu Rešatu, a ovaj je ucenjuje snimkom koji je Savaš napravio.Umaj tokom sudjenja, govori Sudiji da je njen muž nevin, da je ona tokom trenutka slabosti u kuhinji popila mišomor, a da je njen suprug krivicu prebacio na sebe. Rešat je pušten na slobodu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sve epizode turske serije Sestre

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site