Sestre - 3. 5. 2020. - Koronavirus da spoji porodice?

Najave za indijske serije

Sestre – 3. 5. 2020. – Koronavirus će da spoji porodice?

By  | 

Sestre – 3. 5. 2020. – Koronavirus da spoji porodice?

Prevod: Maja 🙂

Prito smiruje ljude zbog napete globalne pandemije koronavirusa, pa dolazi na ideju da smanji stres tako što bi organizovala ogromnu molitvu u kući. Ona želi blagoslove i spokoj tokom tog nepogodnog stanja širom sveta, pa predlaže da se svi udruže i pomole za zdravlje ljudi. Muka joj je od tužnih vesti, sad hoće da vidi sreću ljudi. Harak se slaže sa njom i hvali njen predlog. Hir zove Virata da ga obavesti o velikoj molitvi kod kuće, a njegov deka dolazi iz staračkog doma kako bi se zaštitio od virusa i ubeđuje svoje ukućane da odu kod Singovih na svetu molitvu. Braća Soham i Rohan se bave kućnim poslovima, te sprečavaju sestru Hir da se brine oko toga. Njoj je to zanimljivo i milo.

Hir pita Prito da li je u redu ako Virat dođe kući sa svojom porodicom za molitvu. Harak savetuje Prito da zaborave sve nesuglasice na neko vreme, te da uživaju u molitvi skupa zarad čovečanstva. Ovamo, Parmit isto prihvata da dođe na molitvu kao i njen muž Sant Bakš. Takva su vremena da ne treba biti ljut ni na koga, važno je održavati mir i slogu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site