Sestre 5. epizoda!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 5. epizoda!

By  | 

Sestre 5. epizoda!

Hazal je zbunjena i insistira da joj majka kaže odakle poznaje Jildrima Senera. Sestre se ponovo susreću. Umaj govori Umru da je Jildirim kod Rešata, ali da sigurno neće ništa reći. Pravda se da se desilo slučajno i da nije želela da se tako vide.Umru je gura i govori da je on sa njenom kćerkom pod istim krovom.Umru joj govori da je kćerka u kući, a ona će biti u pomoćnoj, neće sa njom i njim popiti gutalj vode, niti pojesti parče hleba.

Umaj se susreće sa Jildrimom i pita ga da li traži u njoj onu malu devojčicu…Ne prepoznaje njeno lice, ali oči su ostale iste… Ona mu kaže da zna da je Rešat bolestan i da ona ne želi da on bude njegov lekar.

Umaj dovodi ekipu, te Hayat pohvali tetku pred kamerama kako im je uvek bila finansijska podrška i kako je uvek jedina bila uz nju. Umru povrede te reči, te želi sa kćerkom da napusti vilu. Umaj izrežira scenario i napravi da Umraj ostane zbog kćerke. Umaj se baca na sledeći korak i govori Hayat da je spremna da joj ispriča priču o Jildrimu i dve sestre. Jildrim dolazi da razgovara sa Umru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Turska serija Sestre sve epizode

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site