Sestre 6. epizoda!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 6. epizoda!

By  | 

Sestre 6. epizoda!

Umaj priča svojoj sestričini lažnu priču. Ona govori Hayat da je Jildrim bio nekada njen dečko, ali da ga je Umru uzela na jedno veče. Od tada su sve sestre u svadji. Hayat je šokirana i ljuta na majku. Sa druge strane, Jildrim pokušava da razgovara sa Urmu govoreći da je svestan da je pogrešio i da ga pijanstvo ne opravdava.

Jildrim sa svojom majkom dolazi u goste kod Umaj. Ona se priseća kako joj je Jildrimova majka savetovala da abortira bebu. Ona ih ugosti u svojoj kući, iako oseća bes. Umran radi na pijaci kako nikome ne bi bila teret, a Hayat to njeno ponašanje izritira.

Hayat i Hajal izlaze u diskoteku zbog Volkana. Hayat dosta popije i pojavljuje se u vili u očajnom stanju. Ona prilazi Jildrimu i hvata ga za košulju, takodje spominje dve sestre…

Turska serija Sestre sve epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site