Sestre 8. epizoda!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 8. epizoda!

By  | 

Sestre 8. epizoda!

Jildrim nalazi Umaj sa injekcijom u rui i želi da zove policiju.Umaj ga moli da to ne čini. On je podseća da je pokušala da ubije čoveka sa injekcijom prepisanom sa njegovog recepta.Umaj kaže da nije pokušala da ga ubije, već da ga zaustavi, imala je protiv otrov.Jildrim kaže da je protivotrov kod Idil.On je ljut i izlazi iz hotelske sobe. Umaj ide za njim i hvata ga za ruku da ga zaustavi. Rešet koji je unajmio čoveka da prati Umaj dolazi i vidi ih u tom položaju.

Umaj objašnjava Rešatu da zna za njegovui bolest i da se zato sastala sa njegovim doktorom.Rešat joj kaže da ne pravi problema oko razvoda i više je neće pratiti. Umaj mu govori kako je njihova kćer čula za njihov razvod i injekcijom pokušala da naudi sebi. Rešit odlazi kod kćerkekako bih je umirio.

Jildrim nalazi odgovarajućeg donora za Rešata, te odlazi sa dokumentacijom. Rešat istražuje o Umajinom i Jildrimovom prošlom životu.
Sve epizode turske serije Sestre

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site