Sestre - Kratka epizoda, veliko iznenađenje!

Najave za indijske serije

Sestre – Kratka epizoda, veliko iznenađenje!

By  | 

Sestre – Kratka epizoda, veliko iznenađenje!

Prevod: Maja 🙂

Hir odlučuje da ispita Viratovu ljubav. Pošto ne mogu da se vide, njih dvoje imaju video poziv. Hir govori Viratu da će ga pitati nekoliko pitanja, a ako lepo odgovori na njih – to znači da je odlično poznaje. Ona dodaje da mu je ovo prilika da ponovo dokaže svoju ljubav i odanost. Dugo ga je zvala, ali tek je sad uspeo da joj se javi – pa je zanima ako mu ona više nije zanimljiva kad su se razdvojili.

Odlučno, Virat odgovara da će mu ona večno biti zanimljiva. Hir priča o ispitima sličnosti koje imaju parovi širom sveta, koji su udaljeni zbog svetske pandemije. Ona dodaje da će istina o njegovoj vernosti stići nakon samo 3 pitanja. Zanima je koliko mu ona nedostaje, a on je spreman na svaki ispit. Hir ga pita koja je njena omiljena hrana. Virat odgovara da je isto kao Harmanova – pilav.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site