Sestre - Turske-Serije.Net

Stare serije

Sestre

By  | 

Sestre

Cuando me enamoro je telenovela snimana 2010 i 2011 godine, a u srbiji jeprikazivana tokom 2011 i 2012 godine na televiziji pink.

Renata i Heronimo su zaljubljeni i njihova ljubav ispasta zbog gorčine, izdaje i podmuklo otvara zlobne lazi. Nakon sto Heronimo upozna Renatu, osetice da je pronasao ljubav svog zivota. Renata je isto zaljubljena u Heronima, al i njena sestra Reberta,koja ce biti odgovorna za njenu nesrecu.Uspece da uveri Heronima da se Renata poigrala sa osecanjima njegovog brata Rafaela i da je zbog nje Rafaelo pocinio samoubistvo. Prava istina je da je za to bila odgovorna njegova devojka Roberta.

Heronimo se na bratovom groblju zaklinje da ce se osvetiti za njegovu smrt i da ce iscupati Renatu iz svog srca. Ozenice Renatu samo iz osvete i odvesce je na svoje imanje i potrudice se da ona pati zato sto on misli da je ona kriva za Rafaelovu smrt.

Renata nije Hosefinina cerka i Roberta nije njena sestra bliznakinja. Jozefina je bila Robertova ljubavnica i on je otac obe devojke.Renata je cerka Robertove zene Rehine. Nakon Robertove smrti Hosefina saznaje da je Renata jedina njegova naslednica. Hosefina je otela devojcicu i uverila sve da je ona njena majka i da je Reberta njena sestra bliznakinja. Sve je to uradila da bi se docepala naslestva koje pripada Renati.

Medjutim Rehina nikada nije prestala da traži svoju kćerku i svoj život je posvetila pokaganju samohranim majkama.Medjutim, desice se neocekivani preokret ,ona se zaljubljujese u Gonzala, Hosefininog muza.

Zbog raznih poniženja Renata napusta svog supruga. Ali njen muz Heronimo ce pokusati po svaku cenu da mu ona oprosti i da mu se vrati.Ali situacija se komplikuje jer u njen život ulazi još jedan muskarac koji se bori za njenu ljubav.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!