Shakti 01.02.2017.,( 181. epizoda),Harman ljubi Somiji ruku!

Indijske Serije

Shakti 01.02.2017.,( 181. epizoda),Harman ljubi Somiji ruku!

By  | 

Shakti 01.02.2017.,( 181. epizoda),Harman ljubi Somiji ruku!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Preeto koja proba “Pulao” koji je spremila Surbhi, govori da je jako dobro ispao. Somija joj se zahvali. Surbhi govori Somiji da “pulao” lepo mirise, ceni je (njen rad). Preeto je pita da servira “pulao” i “halwu” na sto za večeru. Surbhi ode.

Somija servira “pulao” Harmanu. Preeto ga pita kakvo je. Harman govori da je odlično kao i uvek, želi da poljubi ruku onom ko je ovo spremio. Preeto ga pita da joj kaže šta misli, ko je spremio. Harman veli da takav “pulao” može napraviti samo ona (Preeto), i njegova žena Somija. Doda da Somija pravi najbolji “pulao”. Preeto se nasmeje i kaže da nije pogodio, pošto je “pulao” spremila Surbhi, a ne Somija. Shanno govori da je zato tako ukusan. Somija uhvati Surbhi za ruku. Preeto ih pita obe da i one jedu to. Chintu dođe i pita da serviraju i njemu hranu. Somija ga pita da sedne, i servira mu “pulao” u tanjir. Chintu jede, Raavi se smeje dok ga gleda. Preeto pita Surbhi da sedne ispred nje, pored Harmana. Harman kaže da se nasitio jela. Preeto ga pita da jede još. Surbhi mu servira još više “pulao”-a. Oni završe sa hranom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Preeto pita Harmana da poljubi Surbhinu ruku, pošto je ona spremila “pulao”. Doda da muškarčeva reč ne može biti povučena. Harman prođe pored Surbhi, i dođe do Somije, te ju poljubi u ruku. Somija je šokirana. Preeto veli da je pogrešio, to je spremila Surbhi. Harman govori da ne može zaboraviti taj ukus, jedino je Somija to mogla spremiti. Današnji “Pulao” je jako ukusan.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site