Shakti 03.04.2017.,( 224. epizoda ),Harman i Somija usvajaju bebu, svi su ljuti zbog toga!

Indijske Serije

Shakti 03.04.2017.,( 224. epizoda ),Harman i Somija usvajaju bebu, svi su ljuti zbog toga!

By  | 

Shakti 03.04.2017.,( 224. epizoda ),Harman i Somija usvajaju bebu, svi su ljuti zbog toga!
Prevod: Maya. Hvala!:)

Epizoda kreće kako Surbi zove Somiju. Somija se javlja i pita je da dođe. Surbi odbija. Harman razmišlja da mu je Surbi rekla da će ona ubediti Somiju. Harman uzima telefon i kaže joj da dođe i da se nevolje/problemi neće ovako završiti/rešiti. Surbi: ,,Pitala sam vas za dve stvari. Prvo, ja vas molim da me oslobodite iz ove veze između vas dvoje. Stavi telefon na spikerfon/zvučnik.” On to uradi. Surbi im kaže nešto. Somija je šokirana, plače i kaže da je to nemoguće. Surbi: ,,Nema nikoga ko bi me spasio ovde i ko bi me sprečio da izvršim samoubistvo. Ako želite da se vratim kući, uradite ovo kako vam ja kažem. Učinite to pre nego što vas ponovo pozovem i nikome nemojte reći o ovome.” Somija i dalje plače, i pita Harman šta to ona radi. Kaže da je to nemoguće da se desi, svi će biti ljuti. Harman pita šta ako onda nešto Surbi uradi ako odbiju to. Somija je zabrinuta i kaže: ,,Ne, ne..” Surbi misli: ,,Maa nije ovde sada da bi mi kazala da li je ovo što radim dobro ili loše, tako da radim ono što mislim da je dobro. Napravila sam veliku grešku udavši se za Harmana.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Somija i Harman idu negde. Preeto ih pita što se tako drže za ruke i opušteno idu negde, a Surbi je nestala. Harman kaže da idu da traže Surbi. On drži Somiju za ruku i oni odlaze. Shanno kaže da Mahinderove ćerke prave ovu dramu. Mahinder dolazi tu i kaže im: ,,Naš život je postao pravi spektakl ( ironično rečeno, prim. prevod ) otkad imamo veze sa vama, ljudi. Gde mi je ćerka, Preeto? Gde? Šta se dešava ovde?!” Preeto: ,,Tvoja mlađa kćerka je iznenada otišla negde. Tvoje obe kćerke samo nešto tu drame.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site