Shakti 09.05.2017.,( 250. epizoda ),Ayushman i Parineeti spašavaju Somiju od siledžija!

Indijske Serije

Shakti 09.05.2017.,( 250. epizoda ),Ayushman i Parineeti spašavaju Somiju od siledžija!

By  | 

Shakti 09.05.2017.,( 250. epizoda ),Ayushman i Parineeti spašavaju Somiju od siledžija!
Prevod: Maya. Hvala, uživajte! 🙂

Epizoda počinje kako se Somija moli Bogu da Harman dobije neki dobar posao. Harman se takođe moli Bogu i pita ga da mu ukaže na pravi put u životu. On je na ulici i čuje ambulantna kola kako dolaze i odvode nekog povređenog čoveka. Direktor pita drugog čoveka da angažuje nekog momka koji će izvesti akrobaciju/podvig. Harman ga čuje i kaže mu da će on to uraditi. Direktor kaže da to nije lako. Drugi čovek mu kaže da ide i objašnjava kako je povređeni čovek odveden u bolnicu zbog te akrobacije. Harman insistira da uradi to i pita ga da mu da novac uveče. Direktor mu daje papire: ,,Dobro onda, ako insistirate. Izvolite, potpišite ovde papire. Ovde jasno piše da mi nismo odgovorni ukoliko vam se nešto loše dogodi ili ukoliko nastradate. Evo..” Harman potpiše papire. Somija se moli Bogu da pomogne Harmanu. Direktor/Režiser mu objašnjava šta da radi. Harman misli da je spreman da uradi ovo za svoju ljubav (Somiju). Somija ga čeka i nada se da on ne riskira svoj život za novac, nada se da je sve u redu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Neki ljudi ga identifikovaju/prepoznaju kao Harak Singhovog sina. Harman se priseća svih svojih momenata sa Somijom i Adityom, on misli o svima njima itd. Direktor mu kaže da se spremi. On gleda. Kaže: ,,I… Akcija!” Komšija kaže da Harman ovo nikada ranije nije radio. Direktor mu kaže da on ovo sada radi prvi put za svoju ljubav i ako hoće, radiće. Harman izvede akrobaciju i iskače sa bicikla u vazduh. On odradi to lako i vešto. Svi su iznenađeni, aplaudiraju mu radosno. Harman ga pita šta još treba da radi. Oni kažu da je odradio posao i daju mu novac. Somiji nedostaje Aditya, priseća se trenutaka sa njim.. Direktor zapošljava Harmana da uradi još jednu opasniju scenu. Harman ga pita kada da dođe za to. Direktor mu kaže da dođe ponovo sutra na isto mesto.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site