Shakti 1 130. epizoda! Hir optužena za krađu!

Indijske Serije

Shakti 1 130. epizoda! Hir optužena za krađu!

By  | 

Shakti – 1. 2. 2021. – Hir optužena za krađu!

Prevod: Maja.

Hir izlazi iz sobe noseći bebu u rukama i poželi dobro jutro Akšeju, ocu te bebe koju Hir neguje. On odgovara da je svako jutro dobro njegovoj maloj princezi o kojoj se Hir tako pažljivo stara. On uzima svoju bebu u ruke i poželi joj dobro jutro. Beba zamalo zaplače, ali Hir je uzima u svoje naručje i zaključi da je gladna. Ona mu kaže da je popio svoju jutarnju kafu i pita ga je li došao da proveri kako ona brine o bebi Kuhu. Akšej odvraća da mu je jedina briga da proverava nju kao da nema druga posla. On se našali i prasne u smeh. Hir se isto smeje i ponudi se da mu skuva kafu. Akšej je podseća da je ona Kuhuina negovateljica, a snajka će da sređuje te kućne stvari. Hir odvraća: “Nema potrebe, gospodine doktore. Ionako se rano budim!”
On je pita da li se tako stalno budila rano ujutru. Hir se seti kad ju je Mahi budila. Doktor Akšej je podseća da se ona budi ujutru u 4 i pravi kip božanstva već nedeljama samo kako bi dobila novac za lečenje Munove majke. Ona ga pita kad je doznao. On veli – sinoć. Biđi dolazi na vašar sa Đagđitom, koji joj govori da je taj dečko Muna krao stvari iz njihove tvornice zajedno s negovateljicom Hir i od tih tvari su stvorili taj kip božanstva. Ona kaže da će pričati s Hir o tome kod kuće i kazniće je zbog toga što je krala materijale od njih. Đagđit ogovara Hir kako je krala i varala ih mesecima. Muna se protivi, ali niko ga ne sluša i odveden je u tvornicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lekar Akšej kaže Hir da je brat Đagđit saznao celu tu famu u vezi kipa. Ukućani su zabrinuti. Snajka, čije je ime Arčana, kaže da je Hir trebalo prvo da pita Biđi sme li uzimati tvari iz njene fabrike, a ne da to radi tek tako. Ona tvrdi da će Hir obmanuti i njega/Akšeja i huška ga protiv nje. On je moli da ne diže tenziju. Arčana mu kaže da je napustio kuću pre 2 godine, pa se vratio pre 6 meseci sa bebom Kuhu; za to vreme su se oni kod kuće brinuli o gospođi Biđi i poslu. Hir uspava bebu, pa dođe tu i kaže Arčani da će porazgovarati s Biđi kad se ona vrati kući. Arčana joj kaže da je oslovljava s “madam” (gospođo), budući da je kućna pomoćnica.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site