Rani i Raveena kindapuju Somiju!

Indijske Serije

Shakti ( 119 ep. ),04.11.2016., Rani i Raveena kindapuju Somiju!

By  | 

pageRani i Raveena kindapuju Somiju!

Saya dolazi kod Pretto u kući.Pretto joj kaže da ona nema tu šta da traži.Saya kaže da je došla za nek i da će čekati.Saya razmišlja da će se danas dogoditi dva venčanja i da nakon njih Somija više neće imati razloga da ostane u svojoj kući.

Somija razmišlja o Preetinim rečima i da ne treba da kaže Surbhi za Harmanovo venčanje.Drugarice govore Surbhi da nakon braka neće imati vtremena za njih i porodicu, poput Somije, koja je tek sad došla nakon svoje udaje.Surbhi je ljuta na njih.

Mahinder pozdravlja Abhisheka,Nimmi radi tilak.Rani i Raveena gledaju Somiju.Kod Harmana Mahi je dovedena do mandata.Somija se priseća svog venčanja i kako je Preeto zadirkivala.Pandit kaže Nimmi da pozove nevestu.Nimmi kaže Somiji da dovede Surbhi.Shano pomaže Mahi da sedne sa Harmanom za mandap.Mahi je napeta kad vidi Sayu i pita Harmana zašto je ona došla.Harman kaže da je došla za nek.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  14 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site