Shakti 12.04.2017.,( 231. epizoda ), Malika je zapravo živa i postaje Guru Maa!

Indijske Serije

Shakti 12.04.2017.,( 231. epizoda ), Malika je zapravo živa i postaje Guru Maa!

By  | 

Shakti 12.04.2017.,( 231. epizoda ), Malika je zapravo živa i postaje Guru Maa!
Prevod: Maya. Hvala!:)

Epizoda počinje kako Karina i ostali kinnari prilaze da vide Sayino/Malikino mrtvo telo. ( Saya = Malika, prim. prevod ) Oni su šokirani. Harman pita Somiju što je toliko tužna. Somija plače: ,,Prvo me je Maa (Nimmi) ostavila i sada… Videla sam majčinski odraz u njoj (Maliki), ali me je sada i ona napustila..” Saya se budi/ustaje i udari Karinu. Svi su šokirani. Ona je zaprepašćena. Saya snažno ošamari Karinu i kaže joj da ju je vatra od osvete napravila monstrumom. Ona se izvinjava svom društvu i kaže da nije imala drugog načina da priča sa njima. Ona im kaže da rade lošu stvar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona/Saya nastavlja da im govori: ,,Mislile ste da sam umrla. Karina, mislila si da si me ubila! Ali ne.. Ja ne mogu da umrem jer mi je Mata Rani (Boginja) dala obavezu da čuvam Somiju i zato me je neko spasio i izlečio me. Posmatrala sam vas sve vreme, ali nisam htela da se vidim sa vama kako ne bi saznale da sam živa. Vi ste podržavali nju (Karinu), onu koja nije nimalo oklevala da me ubije kako bi se osvetila Somiji! Nju ste podržali?! Kada je Somija srećna ovde, što onda želite da je vratite nazad? Bog nas je stvorio ovakve i mi smo odgovorne. Taj isti Bog je zapisao Harmanovu i Somijinu ljubavnu priču. Otvorite oči, promenite način gledanja na stvari! Harman je iskreno prihvatio Somiju i mi nemamo nikakvih prava da im stajemo na put i mešamo se više tu!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site