Shakti - 17.1.2018. - Rani je kidnapovana! Slavlje u kući povodom praznika 'Lohri'!

Indijske Serije

Shakti – 17.1.2018. – Rani je kidnapovana! Slavlje u kući povodom praznika ‘Lohri’!

By  | 

Shakti – 17.1.2018. – Rani je kidnapovana! Slavlje u kući povodom praznika ‘Lohri’!
Prevod: Maya. 🙂
Današnja epizoda kreće tamo gde se jučerašnja završila. Harak Sing i Mohini se gađaju jastucima u sobi. Oni se smeju i šale. Somija ulazi unutra i želi da kaže Harak Singu o pismu, ali joj Mohini kaže da je pocepala to pismo i spreči je. Somija mu želi ispričati sve (ucene, pretnje o Harmanovom životu…), ali je tada Maharani pozove i zapreti joj da ne čini to. Somija odbija išta da kaže iz straha i ode odatle. Prito je pita koje je to pismo. Somija se seća pretnje i slaže. Surbi stiže tu i daje nešto Prito. Ona zagrli Somiju i pita je da li je dobra. Ispriča joj kako ju je Rani zvala i rekla da Somiju ucenjuju Karina i Ravina. Pita da li je to tačno. Somija joj kaže da je uz nju porodica – Rani ne treba da se brine za nju toliko. Slaže je da je sve u redu. One se zagrle. Surbi joj pokaže haljinu, kao poklon. One se dogavaraju šta će obući za praznik ‘Lohri’ večeras i smeškaju.

Tokom ‘Lohri’ slavlja u kući, naravno, Mohini i Harak Sing plešu veselo. Harmanovi prijatelji gledaju usamljenu Prito u ćošku i pitaju ko je ona (Mohini). Harak Sing izjavi da je Mohini gost. Oni pitaju kada će doći Harman i Somija. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!