Harman bežeći od Surbinih prijatelja dolazi u Mahinderovu kuću!

Indijske Serije

Shakti (17. ep.) 21.06.2016. – Harman bežeći od Surbinih prijatelja dolazi u Mahinderovu kuću!

By  | 

preetoOde odatle. Nimi dođe noseći čaj i vidi da je Harman otišao. Somija je srećna i priča cveću o Harmanu. Pita da li je ona prelepa. Surbi hvali Harmana, kaže kako joj se svideo njegov stil. Somija misli da ima nešto posebno u vezi sa njim (Harmanom).

Harman se penje uz/a zid i ulazi u svoju kuću. Neka žena (njegova sestra Ravi)  vidi otvorena vrata i pita ko je ostavio otvorena vrata. Ona ugleda Harmana i informiše neku ženu ( njenu strinu) da je on došao. Pita je da informiše i Biji (Prito, njenu majku) . Biji (Prito)  je prikazana. Ona kaže Bogu da zna da je umoran od slušanja starih ‘bhajana/pobožna pesma’, te je donela novi CD. Ona pusti pesmu/bhajan i pleše. Ona prva žena dođe i kaže joj da je on došao. Biji se iznenadi. Žena pita sve da ga uhvate. Harman prokomentariše da su napravili njegov dolazak kao udarnu vest, pa da li su oni porodica ili mediji. On pokuša da pobegne iz kuće, ali biva uhvaćen od strane svoje porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Harman plaši Surbi i pita je da sad pozove nekoga. Surbi baci nešto na njegovo lice i pobegne. Harman otvori oči, i iznenadi se kad vidi da ispred njega stoji Somija.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site