Shakti 19.04.2017.,( 236. epizoda ),Karina izlazi iz zatvora!

Indijske Serije

Shakti 19.04.2017.,( 236. epizoda ),Karina izlazi iz zatvora!

By  | 

Shakti 19.04.2017.,( 236. epizoda ),Karina izlazi iz zatvora!
Prevod: Maya. Hvala!:)

Epizoda kreće kako Saya/Malika potpisuje kauciju za Karinu u kući kinnara. Inspektor odlazi odatle i pušta Karinu. Saya kaže svima da idu, želi da popriča nasamo sa Karinom. One odlaze. Karina gleda. Saya: ,,Tvoji zločini nisu postali dobra dela i tvoja mržnja prema Somiji je toliko velika da nisi ni u jednom trenutku mogla videti dobrotu, Karina. Osećaćeš se bolje kada sklopiš prijateljstvo sa Somijom. Ali ako budeš opet smišljala zavere protiv Somije, neću ti nikad oprostiti!” Karina posmatra. Rani: ,,Šta misliš da li će Karina postati dobra sad, Raveena?” Raveena negira. One se smeju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Preeto čeka da Pandit ji dođe i pita ima li licencu/dozvolu da kasni. Harman govori poeziju. Balwinder i Chintu se smeju.
Shanno: ,,Ceremonija imenovanja / Naam Karan neće biti zajedno sa kinnarinom (Somijinom) bebom.” Raavi začikava Somiju i prokomentariše kako Kinnar uništava njihovu kuću. Harman je pita da pljuje otrov koliko god hoće, ali to (Naam karan) će se desiti danas. Harak Singh: ,,Tvoja sestra (Raavi) dobro govori, ona je u pravu. Harmane, danas će se odigrati samo ceremonija imena za Virenovog sina a ne za tog tvog malog grešnika!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site