Shakti 19.04.2017.,( 236. epizoda ),Karina izlazi iz zatvora!

Indijske Serije

Shakti 19.04.2017.,( 236. epizoda ),Karina izlazi iz zatvora!

By  | 

Harman ga upozorava da ne naziva njegovog sina ‘greh/grešnik’. Harak Singh se naljuti na Harmana. Somija kaže da ceremonija imenovanja njihovog sina ne treba da se odigra danas zajedno sa Shannoinom. Harman je pita šta to priča. Somija: ,,Ne možemo biti srećni kada povređujemo našu porodicu. I još nešto, nemojte nazivati ovo nevino dete ‘grehom’ .” Preeto i Harak Singh gledaju. Shanno gleda ljutito. Pandit ji dolazi tu i seda. Harman odlazi u svoju sobu. Somija priča sa bebom: ,,Ti nisi ničiji greh. Ti nisi grešnik, već si moja beba iako te ja nisam rodila. Ja mogu podneti ovaj bol i patnju, ali neću zato dozvoliti da ti patiš.”

Harman dolazi. Somija: ,,Mogu izdržati kada me nazivaju ‘Kinnar’, ali ne mogu izdržati da čujem išta protiv bebe.” Harman joj kaže da će se Naam Karan za njihovu bebu desiti danas takođe, to je njihovo pravo. Somija pokušava da ga spreči, ali on odlazi. Harman dolazi i pomaže Pandit ji-u. Preeto misli: ,,Što li mu se ponašanje odjednom tako promenilo?” Mahinder dolazi tu sa Bebe i Nani, pozdravlja Preeto i Harak Singha. Mahinder: ,,Nisam hteo da dođem ovde, ali morao sam.” Preeto se ruga: ,,Vi ni ne zaslužujete da dolazite u našu kuću a pogotovo ne ti, ali… morali smo da vas pozovemo ovde zbog komšiluka.” Pandit ji ih pita da pozovu bebu i majku da dođu. Harman ide. Nani dolazi kod Harmana u sobu, on je pita da sedne sa Somijom. Somija je vidi i zagrli. Nani je blagosilja. Komšija čestita Harak Singhu. Žena pita Harmana u vezi njegove dve supruge (Surbi i Somije). Bebe kaže da je Surbi kod njih kući, a Somija je tu. Harman kaže da je njegova Gulabo/Somija posebna. Žena se šali..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pandit ji pita Virena i Shanno da sednu. Harman vidi rituale i odlazi u svoju sobu. Žena ga pita gde ide. Harman odgovara da mu je žena bolesna i da se mora brinuti o njoj. On odlazi. Preeto gleda i pita se šta on to planira sada.

Najava: Harman izjavljuje svima da se njegov sin zove Aditya Somija Singh. Svi su šokirani.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site