Preeto daje Surbhi karte za medeni mjesec, Surbhi shvati njen plan

Indijske Serije

Shakti (197. ep.) 23.02.2017. – Preeto daje Surbhi karte za medeni mjesec, Surbhi shvati njen plan!

By  | 

Preeto daje Surbhi karte za medeni mjesec, Surbhi shvati njen plan

Epizoda počinje kako Harman kaže Somiji da njegova sreća leži u njenoj sreći i kaže joj da ode da se spremi, nudi joj prevoz.Somija se složi.Harman pita Surbhi da krene sa njom i kaže da im je majka ista.Surbhi odbija.Harman se pita šta se dešava, jedna sestra želi da ide, a druga ne.Surbhi pita Somiju zbog čega želi da ide kući.Somija kaže da joj svi nedostaju.Surbhi pita da li je to majka Pretto tražila od nje.Somija kaže da nije.Preeto dolazi i kaže Somiji da je čula da ide kod majke, kaže joj da može da ide jer je Surbhi tu.Ona pita Surbhi da da svoju mangalsutru Somiji.Surbhi joj daje i kaže da čuva svoje poštovanje i da će ona doći po nju.
Mahinder kaže mladoženjinoj porodici da nisu mogli da daju miraz Somiji.Kaže da Surbhi mnogo voli svoju sestru i zato je ostala sa njom.On pita mladoženjinog oca da prihvati brak.Čovek ga ubedjuje da će ga podržati bez obzira da li Surbhi pristane na brak sa njegovim sinom ili ne i da će mu pomoći da vrati svoju kćerku kući.
Surbhi kaže Preeto da je donela stvari jer Somija ide kod mayka.Preto se složi i razmišlja da ona u rukavu ima veći trik od nje.
Somija i Harman su u autu.Harman zaustavlja auto pored reke i kaže da želi da vidi nekoga.Somija pita koga, kaže da nikog tu nema.Harman kaže da govori o nebu, reci.On joj kaže da kada je presekla vene došao je tu i plakao, kada mu je rekla istinu o njoj tu je isterao bol iz svog srca.Kaže da kad god je sam i kad ga izbaci iz sobe on dodje tu i provede vreme.Kaže da je želeo da je dovede tu i da joj glasno kaže da je voli.Somija gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site