Harman želi da zauvek napusti Gurdaspur sa Somijom

Indijske Serije

Shakti (269. ep.) 05.06.2017. – Harman želi da zauvek napusti Gurdaspur sa Somijom!

By  | 

Harman želi da zauvek napusti Gurdaspur sa Somijom
Prevod: Maya. Hvala.

Epizoda kreće kako Harman dovodi siledžiju u kuću i viče da mu ni Somija niti bilo ko drugi rekao o tome, znao je da je to njihova zavera. Harak Sing to potvrđuje. Svi su zapanjeni. Harman pita policajce da uhapse siledžiju. Harman nastavlja: ,,A, ja… Ni ne boravim u vašoj kući, ne jedem, ne pijem, ne oblačim se, zbog čega ste me onda poslali u zatvor? Zašto?! Znate li uopšte koja je kazna za ubistvo? Pa, kakvi ste vi ljudi? Kakvi ste vi roditelji?!” Harak Sing: ,,A kakav sin radi ovo? Nikada nisam čuo ni u Gurdaspuru niti bilo gde u svetu da se muškarac zaljubljuje u kinara i zbog nje uništi svoju rođenu porodicu!” Harman: ,,Vi ste spalili moju sreću, uznemirili moju ženu… Da li ovo roditelji rade? Toliko puta sam vam rekao da prekinete da pravite nevolje i probleme Somiji, ali ne, vi… Dosta je sada. Dosta je bilo! Nikome neću dozvoliti da radi ovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prestanite više da smišljate zavere protiv nas!” Harak Sing mu kaže da nije uradio ništa. Harman mu kaže da očigledno ne zna koja je kazna za ubistvo. Harak Sing: ,,Objasni mi ti zašto kažnjavaš svoje roditelje, Harmane. Ako ti je neko od nas zgrešio nešto, ubiću sve ovde prisutne!” Harman: ,,Više vam ne verujem ništa! Prekinite da Somiju i mene razdvajate. Staviću tačku na sve ovo! Napuštam Gurdaspur, zajedno sa Somijom, a ako iko pita nešto u vezi nas, recite da vas je sin izneverio ili da je mrtav.”

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *