S-Harman sumnja da je Prito lažno prihvatila Somiju

Indijske Serije

Shakti (272. ep.) 08.06.2017. – Harman sumnja da je Prito lažno prihvatila Somiju!

By  | 

S-Harman sumnja da je Prito lažno prihvatila Somiju
Prevod: Maya. Hvala. 🙂

Epizoda kreće kako Prito izjavljuje pred svima: ,,Rešila sam da prihvatim Somiju za moju snaju i Harmanovu ženu. Nismo je voleli, ali smo je sada prihvatili. Što se tiče tebe, Surbi, ne moraš da budeš udata za Harmana ako već nećeš, potpuno prihvatam tvoju odluku. Zato odsad pa nadalje, Somija je žena mog sina i snaja ove kuće.” Svi su u čudu i gledaju je. Mahinder je zbunjen: ,,Čekaj.. Ovo je istina ili neka nova tvoja zavera?” Prito ga opomene: ,,Koristi malo mozak. Ovo nije nikakva zavera, istina je. Veruj mi.” Harak Sing dolazi i pozdravi ga. Mahinder odlazi. Somija zove Maliku i informiše je kako je Prito napravila proslavu u kući i rekla pred svima da je prihvata za snaju. Malika se obraduje: ,,O, Somija, pa to su odlične vesti! Konačno.. Tvoja i Harmanova ljubav je pobedila. Ali više nemoj da me zoveš…” Somija je začuđena i pita je zbog čega to govori.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Malika: ,,Nemoj, Somija. Jer ako si u kontaktu sa nama, to će Prito znati i biti iznervirana zato.” Somija je tužna: ,,Ali…” Malika: ,,Slušaj, ne brini. Kada god budeš htela i trebala nas, mi smo tu. Uvek smo uz tebe, znaj to, Somija.” Ćameli kaže Maliki/Saji da je ovo možda Pritina nova zavera. Malika joj kaže: ,,Možda jeste, a možda i nije. Možda je ovo Prito uradila zbog svog sina iz bespomoćnosti. Ipak, ovo je svakako Somijina i naša pobeda.”

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *