S-Harman i Surbi se razvode, Harman radi u fabrici

Indijske Serije

Shakti (273. ep.) 09.06.2017. – Harman i Surbi se razvode, Harman radi u fabrici svog oca, Viren ošamari Šano!

By  | 

S-Harman i Surbi se razvode, Harman radi u fabrici
Prevod: Maya. Hvala. 🙂

Epizoda kreće kako Prito hrani Harmana, daje mu šećer i surutku. Harman je pita da ga blagosilja za novi početak. Prito mu kaže da je ona njegova mama i da će ga uvek blagosiljati. Ona uradi to. Gleda.
Harman pita Varuna da dođe i kaže mu da krenu sve ispočetka. Pita Somiju: ,,Gulabo/Ružo, informiši sve da njen muž sada upravlja fabrikama.”
Surbi potpisuje papire za razvod. Advokat je pita za Harman Singov potpis. Mahinder uzima papire i pita svoju ćerku da razmisli o svom životu malo. Surbi mu kaže da je potpisala papire upravo zato što je mislila o svom životu.
Šano priča sa Virenom: ,,Ne, ne! Ne mogu više ovako. Napustiću ovu kuću. Podarila sam ovoj kući naslednika, a ništa nije prepisano na njegovo ime!” Viren: ,,Šano, smiri se. Moramo sada biti oprezni i čekati pažljivo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uskoro će naš sin dobiti sve.” Šano: ,,Koliko još da čekam? Virene, dosta je! Ne zanima me više ništa! Neću da boravim u ovoj kući, odlazim!” Viren je ošamari.
Varun proverava naloge i misli kako je to komplikovano. Surbi dolazi. On je ugleda i obraduje se: ,,Surbi, ti… Došla si.” Somija dolazi i pozdravlja je srdačno. Ona pita koji su to papiri u njenoj ruci. Surbi kaže da nije ništa.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site