Shakti (274. ep.) 12.06.2017. – Prito ošamari Šano i daje ključeve kuće Somiji!

Indijske Serije

Shakti (274. ep.) 12.06.2017. – Prito ošamari Šano i daje ključeve kuće Somiji!

By  | 

Prito ošamari Šano i daje ključeve kuće Somiji!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda počinje kako Harman dovodi Somiju u sobu. Somija mu kaže da nije dobro što su samo oni tu, a svi ostali ukućani jedu zajedno dole. Harman joj kaže da voli da bude uz nju i pokazuje joj nešto. Somija se iznenadi: ,,’Golgappa’.” On kaže da je čuo da će muž i žena uvek biti zajedno ako to pojedu zajedno. Oni jedu. Svira ‘Tu Hi Mera Khuda’…. Varun dolazi tu, gleda i misli: ,,Jao, kako romantično.. Trebalo bi da dodam nešto tragično.” On ulazi u sobu i kaže Harmanu da je Surbi donela ove papire za razvod, kada je došla. Harman ih uzima i potpisuje. Somija gleda to tužno i plače.. Harman joj govori: ,,Kad veza postane gorka, treba se odmah prekinuti i ne treba je više vući. Nema ništa između Surbi i mene, Somija, ja sam samo tvoj. Surbi ima potpuno pravo da prekine ovu lažnu vezu i započne svoj život ispočetka. Moramo je zato i podržati u tome. Da li sam u pravu, Gulabo?” Ona potvrdi. On joj kaže da je sve te mudre reči naučio upravo od nje/Somije.
Balvinder kaže Ravi da bi trebalo da se vrate kod Kišan Lala jer im Harak Sing neće očigledno ništa dati. Ravi mu kaže da će ona lepo popričati sa njim i uzeti novac. Harman pita Somiju da ga zagrli i odbija da ode dok ona to ne uradi. Somija odbija. Ipak, Harman je zagrli. Ona ga isprati do vrata i Harman odlazi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *