Shakti (281. ep.) 21.06.2017. – Niko ne želi da pomogne Somiji, Surbi reši da se uda, zbog Mahindera!

Indijske Serije

Shakti (281. ep.) 21.06.2017. – Niko ne želi da pomogne Somiji, Surbi reši da se uda, zbog Mahindera!

By  | 

Niko ne želi da pomogne Somiji, Surbi reši da se uda, zbog Mahindera!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Prito i Varunom koji dolaze u bolnicu da posete Mahindera. Mahinder se konačno probudi i gleda u Surbi i ostale. Bebe plače. Svi su srećni. Mahinder nema volje za životom: ,,Nije mi jasno zašto ste me spasili. Trebalo je da umrem. Nije trebalo da me spasite, ne!” Bebe ga pita šta to govori. Prito krene: ,,Dobro je rekao. Potpuno ga razumem. Osećam se loše i ja..” Ona pita Surbi da se uda za Varuna. Somija, Nani i Harman dolaze tu – šokirani su, čuvši to. Somija se buni: ,,Ne, ne. Surbi je moja sestra i ja je znam dobro. Ona će se udati kada bude htela sa onim koga želi, ne treba da se udaje ovako na silu.” Harman se složi: ,,Jeste. Surbi je obrazovana devojka i ima potpuno pravo da sama izabere svog budućeg muža. Ne treba niko od nas da je tera ili ubeđuje.” Prito posmatra i razmišlja: ,,Ne, ne, ne smem ići sada protiv Somije pred svima, ali je jedno sigurno – na kraju ću ja pobediti, jer sam joj svekrva.”
Kasnije, Surbi pita Mahindera da pojede nešto. Mahinder pojede parče, kaže mu: ,,Surbi, slušaj, uradiću kako ti kažeš i udaćeš se za osobu koju ti izabereš. Ali, stani malo, razmisli… Ja sam ti otac, Surbi, ispunjavao sam ti sve želje dok si bila dete. Molim te, nemoj da mi više praviš probleme. Ako nisam dobar otac, nemoj mi biti ćerka u sledećem životu, ali se samo sada složi sa mnom i prihvati to venčanje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site