Shakti (307. ep.) 27.07.2017. – Tarana počinje novo poglavlje u životu i zapošljava se kao služavka u palati u Bangkoku!

Indijske Serije

Shakti (307. ep.) 27.07.2017. – Tarana počinje novo poglavlje u životu i zapošljava se kao služavka u palati u Bangkoku!

By  | 

Tarana počinje novo poglavlje u životu i zapošljava se kao služavka u palati u Bangkoku!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako nam prikazuju neku veliku i raskošnu kuću, u Bangkoku. Prikazuju nam ogromni bazen i palatu. Onda vidimo nekog čoveka, koji leži na ležaljci, i novinare oko njega, koji ga pitaju neka pitanja. Čovek je veoma bogat i poznat u tom kraju. Ime mu je “Avinaš Vardan”. Reporteri ga pitaju zašto koristi novac da razvije i poboljša društvo, nazivaju to blagostanjem. Avinaš im govori o Indiji i kaže da je zabavno živeti za druge ljude. On kaže da su svi u njegovoj palati (nabraja: kuvar, kuvarica, pomoćnici i vozači) Indusi i da mnogo voli indijsku hranu. Tarana dolazi tu sa Tikuovim prijateljem, Čakrijem. G. Avinaš ustaje i prilazi im, videvši ih. Tarana ugleda hram i pomoli se. Nakon toga prilazi čoveku.
U Harak Singovoj kući, Surbi i Čintu ulaze u Harmanovu sobu. Surbi plače i moli Harmana da ide i pronađe njenu sestru, kad joj je zaštitnik. Prito ulazi u sobu i kaže Surbi da izađe napolje, s obzirom da Harman ne može ništa da učini sada. Surbi ne odustaje i pita Harmana da razmisli dobro gde je Somija i sa kim je. Harman izvadi pištolj iz fioke i ljutito izjavi: ,,Tražiću Somiju i vratiti je nazad po svaku cenu. Pitaću je zašto me je ostavila. Ne brinite.” Prito ga gleda i kaže u sebi da je prekasno, jer je Somija otišla već daleko od njih. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site