Shakti (309. ep.) 31.07.2017. – Varun zaveže Surbi i zaključa u ostavu, pre no što ona uspe da kaže istinu Harmanu!

Indijske Serije

Shakti (309. ep.) 31.07.2017. – Varun zaveže Surbi i zaključa u ostavu, pre no što ona uspe da kaže istinu Harmanu!

By  | 

Varun zaveže Surbi i zaključa u ostavu, pre no što ona uspe da kaže istinu Harmanu!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako Tarana plače i misli: ,,Ćameli me je slagala i ja znam to. G. Harman je sigurno došao u Malikinu kuću i doći će opet i opet… Pratiće me sve dok me ne nađe.. Kako onda da ga zaboravim i nastavim život dalje? Kako?” Ona uzima maramu i govori: ,,Dok sam se držala za tvoju maramu i bila uz tebe, mama, sve je bilo u redu… A kada si me ti napustila, za mene nema više mesta u životu. Zašto si me napustila, mama? Zašto si me ostavila u ovakvom svetu? Mama, zašto?!” Ona plače neutešno. Tarana tuguje i plače, te legne na pod i pokuša da zaspi nekako.
U Indiji, noć je. Harman se ušunja kroz prozor u Sajinu sobu i vidi je da spava. On uzima njen mobilni telefon i prebacuje sve njene kontakte na svoj mobilni telefon. On čeka da se proces prebacivanja kontakata završi. Ćameli stiže tu. Šokirana je, videvši ga tu i želi da vikne, ali joj on stavlja ruku na usta i preti: ,,Ne viči ili ću te udaviti. I tebe i sve ostale zatim. Jasno?” Ćameli ćuti i gleda napeto. Harman prebaci sve kontakte na svoj telefon i dâ Sajin mobilni telefon Ćameli, te joj kaže da sada viče i radi šta hoće. Briga ga, jer on ide da vrati svoju Somiju nazad. Ćameli ga gleda u šoku i uplašena je.. Harman joj šapuće: ,,Vratiću moju Ružu nazad i odvešću je veoma daleko od Indije i od vas ovde.” On izlazi kroz prozor sobe i odlazi iz te kuće. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site