Saya govori Nimmi da će ostaviti Somiju ako izdrži 21 dan u svojti!

Indijske Serije

Shakti (31. ep.) 11.07.2016. – Saya govori Nimmi da će ostaviti Somiju ako izdrži 21 dan u svojti!

By  | 

somuSaya govori Nimmi da će ostaviti Somiju ako izdrži 21 dan u svojti!

Epizoda počinje sa Nimmi koja podiže veo žene misleći da je to Saya. Žena gleda iznenađeno. Biđi pita čemu potreba vela kada su sve žene tu. Jugni pita Bebe da stavi haldi Somiji. Bebe veli da ga već ima dosta, ne treba. Jugni insistira. Bebe odlazi i stavlja joj haldi. Somija se smeje.

Sindu daje nešto Prito govoreći da je to poslao Harak. Prito proveri to i nalazi cipele. Harak je pita da li će izaći sama ili će je trebati udarati sa tim cipelama. Prito negira i ustaje sa kreveta. Ona ne vidi nigde Haraka i shvati da je to njena mašta. Izirtirana je time.

Ravi pravi izgovore za Prito govoreći da je ona loše. Gost veli da se sinovljev haldi dešava samo jednom. Prito izlazi i priseti se Harakove pretnje. Stavlja haldi Harmanu i odlazi. Harak misli da je teško shvatiti žene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimmi pita Somiju da dođe i promeni haljinu. Bebe se pita zašto Saya nije došla do sada i zaustavi Nimmi od da je vidi. Jugni govori da će Somija ići u svoju kuću sada. Saya dolazi. Bebe se smeje. Surbini prijatelji pitaju Somiju da se odmori i izlaze. Saya dolazi u Somijinu sobu. Somija veli da su svi napolju. Saya govori da je pozvana. Biđi pita Nimmi da odmori. Saya veli Somiji da joj je muž veoma srećan. Veli da je njen muž doneo neku kremu iz Kašmira i pita je da sedne da joj stavi to na lice. Pita je da joj da ruku.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site