Shakti ( 316. Ep.), 09.08.2017.,Harman spašava Taranu i konačno je vraća sa sobom u Indiju!

Indijske Serije

Shakti ( 316. Ep.), 09.08.2017.,Harman spašava Taranu i konačno je vraća sa sobom u Indiju!

By  | 

Shakti ( 316. Ep.), 09.08.2017.,Harman spašava Taranu i konačno je vraća sa sobom u Indiju!
Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako Harman jasno kaže Avinašu da će spasiti svoju Somiju i vratiti je nazad. On ga tuče i pita gde je Somija. Avinaš gleda i ćuti. Maharani dolazi i smeje se: ,,Niko ne može da mi uzme devojke i odvede ih. Vi takođe ne možete.” Harmanov prijatelj, onaj vodič, dolazi tu sa policijom. Maharani i Avinaš su šokirani i uplašeni. Probaju da pobegnu, ali ne uspevaju. Policija dolazi i oslobađa sve kidnapovane devojke.

Harman vidi Taranu, prilazi joj i zagrli je srećno. U pozadini je pesma ‘Tu Hi Mera Khuda’…. Harman joj obećava da se više nikada neće razdvajati. On je srećan i emotivan. Neka od devojki dolazi i govori: ,,Molile smo se dugo vremena da neko dođe i spasi nas, i evo, to se konačno desilo. Tarana, srećnica si što imaš takvog anđela za muža. Nemojte nikada da se razdvajate! Uvek budite zajedno.” One odu. Harman i Tarana takođe izlaze iz tog kluba. Vodič ih pita da posete hram sada i srećan je, jer je sve okej. Harman pita Taranu da se zahvali Boginji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tarana mu se obrati: ,,Da, vlasniče.” Harman se okrene i šokirano je upita: ,,Š-šta si mi rekla?” Tarana odgovara: ,,Vi ste moj vlasnik sada. Kupili ste me i radiću šta mi kažete, ali to ne znači da ću da Vas volim.” Prikazano je sećanje – [ U klubu, Harman kaže Tarani da krene sa njim. Tarana se opire i odbija. Harman vikne: ,,Ja sam te kupio! Ti si sada moja roba. Moraš me slušati i ići sa mnom. ] Zatim, sklapa ruke i zahvaljuje se Boginji.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site