Shakti ( 317 ep.), 10.08.2017.,Harman tretira Somiju kao svoju služavku i zavezuje je!

Indijske Serije

Shakti ( 317 ep.), 10.08.2017.,Harman tretira Somiju kao svoju služavku i zavezuje je!

By  | 

Shakti ( 317 ep.), 10.08.2017.,Harman tretira Somiju kao svoju služavku i zavezuje je!
Prevod: Maya. Uživajte! 🙂

Epizoda počinje kako Somija stoji u svojoj sobi i razmišlja o svemu. Ona plače i govori: ,,Znam, Harmane. Znam da ti ja značim ceo svet. Ali… dok mene tražiš, ti izgubiš sebe samog. Zato sada treba da me zamrziš tako da me više ne tražiš.” Seti se kada je rekla Harmanu da je transrodna osoba i njegove reakcije na to. Nastavlja: ,,Trebalo je tog dana da me prihvatiš takvu pred celim svetom!”

Harak Sing ulazi u sobu i govori svojoj ženi: ,,Nema problema koji ja, Harak Sing, ne mogu da rešim! To je poznato svima u celome Gurdaspuru! Imam samo jednog sina, a on se oženio za transrodnu osobu, koja nam uništi svaki plan! Poludeću! Ja… ne znam šta da radim više! Izgubio sam, Prito… Izgubio sam!” Prito sedi na kauču zamišljena i konačno progovori: ,,Harak Sing, kada su se, ono beše, Harman i Somija venčali?” Harak odgovara: ,,Pre otprilike 10-12 meseci. A zašto pitaš to?” Prito: ,,Somija je kao zla faza u našem životu, ali ne smemo da odustajemo. Borićemo se do kraja, koliko god to vremena zauzme.
Nastavak na slesecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!