Shakti ( 318. ep.)11.08.2017.,Somija se oblači kao Tarana, Harman išamara Varuna nakon što mu Čintu kaže istinu!

Indijske Serije

Shakti ( 318. ep.)11.08.2017.,Somija se oblači kao Tarana, Harman išamara Varuna nakon što mu Čintu kaže istinu!

By  | 

Shakti ( 318. ep.)11.08.2017.,Somija se oblači kao Tarana, Harman išamara Varuna nakon što mu Čintu kaže istinu!
Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako Somija pokušava da se oslobodi i odveže/skine kanap sa svoje ruke, ali ne uspeva. Harman se budi, uzima svoj mobilni telefon i govori Saji: ,,Ne puštam svoju služavku. Ne možeš da mi je uzmeš. Pozdrav.” On prekine poziv, a Somija ga gleda šokirano. On joj kaže da spava, jer ne može da se oslobodi nikako – vezana je uz njega odsad. Somija je u šoku i bespomoćno legne i nastavi da spava. Ćameli kaže da joj zato nije rekla da je Harman uzeo njene kontakte telefona. Saja: ,,Prito je uzela Somijin pasoš i dala nam ga, a u kući glumi da je nevina i da voli svoju snaju. Moramo da je razotkrijemo, Ćameli.” Složi se.

U sobi, Prito i Harak Sing gledaju svoje fotografije sa Harmanom. Oni su tužni i razmišljaju o svemu… Nedostaje im onaj stari Harman, pre nego što je upoznao Somiju. Harak Sing kaže Prito da je Harman poludeo za Somijom. Prito potvrdi i doda: ,,I Somija je za njim. Bila je spremna da je prodaju samo za njega. Zna da je niko neće voleti više od Harmana, ali je opet bila spremna da ga zauvek napusti i da je kupi neki stranac. To je jedinstvena ljubavna priča, Harak. Harmanova ljubav ne može da se smanji, kao što ne može ni njena. Ti to ne razumeš, ali ja razumem. Nemoguće je boriti se protiv takve ljubavi… Skoro pa nemoguće je.”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!