Shakti - Nimmi prihvata Sayin izazov!

Indijske Serije

Shakti (32. ep.) 12.07.2016. – Nimmi prihvata Sayin izazov!

By  | 

harmanShakti – Nimmi prihvata Sayin izazov!

Prevod: Vivi. 😀

Nimmi govori Sayi da je Bog stvorio majku jer on ne može biti svugdje. Priča o majčinoj moći, da zaštiti svoje dijete. Saya je pita da prihvati izazov ako je tako sigurna u svoja vjerovanja. Ako Soumya uspije ostati u svojoj tazbini 21 dan, ona (Saya) je nikada neće ni pogledati. Nimmi se zamisli. Prisjeti se Harmanovog obećanja da će brinuti o Soumyi. Misli kako će Harman podržati i štititi Soumyu. Flešbek je prikazan. Nimmi prihvati izazov i pita je da ne luta oko Soumye 21 dan, a ako izgubi izazov, predaće joj sama Soumyu. Moli se Bogu da je podrži. Harmanovi prijatelji ga pitaju zašto se ženi pogrešnom djevojkom. Harman veli da je Soumya jako nevina, ima tako prijatan glas. Nazove je “Gulabo”. ” Tera Ishq Ka Teri Ibadat” svira u pozadini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surbhi je tužna prisjećajući se djetinjstva. Soumya dolazi tu, Surbhi je pita da izabere narukvice. Soumya veli da će nositi boju po Harmanovom izboru. Surbhi zove Harmana i daje telefon Soumyi. Harman pita ko priča. Soumya izusti svoje ime i pita ga koja je njegova boja. Harman gleda svoj ten i veli da ga je vidjela, fer je. Sudari se sa nekim i poziv se prekine. Soumya govori Surbhi da je rekao da je njegova boja fer/vedra. Surbhi nije jasno šta je želio reći, Soumya joj kaže da izabere po svom izboru. Harman zove Soumyu na Surbhin telefon. surbhi se javi , on veli da mu nije važno, sada će biti obojen.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site