Shakti - 328. epizoda - Varun i Surbi smišljaju plan protiv Prito

Indijske Serije

Shakti – 328. epizoda – Varun i Surbi smišljaju plan protiv Prito!

By  | 

Epizoda je emitovana na Kolorsu 30.08.2017.-
Prevod: Maya. Hvala. 🙂

Epizoda kreće sa Harmanom i Somijom u firmi. Harman sedi u svojoj stolici, a Somija preko puta njega i gleda ga. Pita ga šta će da radi tu. Harman joj kaže da treba da sedi i ćuti, a on će da radi. Somiji je dosadno i gleda oko sebe. Nasloni glavu na ruku i proba da zaspi… U pozadini je indijska pesma ‘Tu Hi Mera Khuda’…. Somija zaspi, a Harman primeti to i gleda je. On se smeška, ustaje i potapše je blago po glavi. (Prelepa scena i pesma, prim. prev. 😀) Somija otvori oči i pogleda ga… U pozadini je melodija pesme ‘Tu Hi Mera Khuda’…. (Možete da odslušate celu pesmu preko interneta, ukucajte samo ‘Tu Hi Mera Khuda – Song’ i uđite na to – prim. prev. 🙂)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman joj predloži: ,,Znam šta ćemo da radimo, Somija… Popričaćemo sada i razrešiti sve nesporazume. Onda ćemo da se vratimo kući kao muž i žena, kao stari Harman i Somija.” Somija se seti svega i kaže mu: ,,Ja… Ne. Ne želim da pričam sa Vama, gospodine. Molim vas.” Oni se gledaju…Harman sedi i pijucka čaj. Somija ga gleda i pita šta radi tu. Harman odgovara: ,,Zar ne vidiš da radim? Imam posla, a ti me ne ometaj, molim te. Šššš!/Pssst!” Somija odgovara: ,,Kakav je to posao? Čitate jedan te isti fajl nekoliko puta. I to naopačke.” 😀 Harman shvati i odgovara joj: ,,Nema veze da li čitam isti fajl i kako. Ja opet radim. Ne ometaj me. Treba mi mir.”

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site